TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest website funcționează în conformitate cu Constituția României,Art.29,alineat 1 și 2 și Art.30 și Art.33(referitoare la libertatea conștiinței, a opiniilor și la libertatea de exprimare).

Accesul la domeniul cultural al spiritualității este un drept al fiecărei persoane.

Utilizarea informațiilor și a ofertelor de pe website reprezintă o opțiume personală și nu constituie garanții sau angajament din partea Dharma Energy.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați site-ul. Accesarea și utilizarea site-ului Dharma Energy presupun să fiți de acord cu politicile sale de funcționare.

Materialele și ofertele prezentate pe site se află sub incidența drepturilor de autor, brend sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Informațiile și serviciile oferite de site nu înlocuiesc recomandările, cnsultațiile, tratamentele specifice medicinii alopate.

Consilierea, cursurile, inițierile oferite de Dharma Energy reprezintă modalități de educație spirituală și, implicit, de evoluție spirituală.

Utilzatorii site-ului trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă minimum 18 ani,

să accepte condițiile de utilizare ale website-ului, să nu aibă diagnostice medicale care să nu le permită folosirea serviciilor Dharma Energy.

Opțiunea și înscrierea pentru un serviciu oferit de site se fac completând formularul adiacent, după care va urma o discuție telefonică cu reprezentantul website-ului, prin care se vor comunica contul în care se va face plata și locul de desfășurare a evenimentului.

Rezervarea locului la unul din cursurile, atelierele sau retragerile în natură, precum și pentru oricare alt serviciu oferit se face după achitarea integrală a taxei, cu cel puțin o săptămână înainte de eveniment. Plata se va face prin transfer bancar.

Dacă după rezervare clientul, cursantul nu se prezintă la locația convenită și nu participă la eveniment, taxa nu se returnează, ci rămâne valabilă pentru o sesiune ulterioară sau pentru un curs viitor.

Dharma Energy lucrează în deplină confidențialitate a sesiunilor private și a programelor sau cursurilor, atât din partea website-ului, cât și din partea beneficiarului.

Firmele, organizațiile care încheie contracte cu Dharma Energy vor accepta politica sa de funcționare.

În cazul în care informațiile furnizate de client se dovedesc a fi false, inexacte, incomplete, Dharma Energy își rezervă dreptul da a înceta orice colaborare cu respectivul client sau organizație.

În cazul producerii altor situații în afara celor prezentate mai sus, acestea vor fi reglementate prin Codul civil.

Nu suntem răspunzători de eventualele atacuri cibernetice care fac imposibilă accesarea website-ului.

În caz de forță majoră, părțile sunt exonerate de orice răspundre.

„Forta majora este o imprejurare de origine externa, cu caracter exceptional, care este absolut imprevizibila si inevitabila. Noile dispozitii ale art. 1351 alin. (2) C.Civ. prevad ca “ Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolute invincibil si inevitabil”

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru!