energie

Comunicarea energetică între tine și ceilalți

Între două persoane poate exista un schimb de energie care poate avea un efect pozitiv sau un efect negativ asupra societății. Influența energetică benefică poate exista între două persoane care se iubesc sau între mamă și copilul ei. Energia negativă se manifestă atunci când două persoane se află în conflict, când manifestă sentimente negative ( supărare, invidie) sau își inspiră sentimente de teamă.

Iată câteva modalități în care aceste energii te pot afecta:

Aura este foarte vulnerabilă la orice fel de schimb de energie negativ între tine și alte persoane.

Atunci când o persoană direcționează un fascicul de energie emoțională negativă spre tine, în câmpul tău energetic ( în biocâmp) vor apărea breșe prin care energia vitalăți se poate scurge. Când o persoană este agresivă verbal, câmpul acelei persoane se extinde și începe să vibreze la o frecvență foarte mare. E ca și cum ar produce spini sau țepi energetici. O persoană cu o aură slabă sau temporar afectată poate fi grav străpunsă de aceste frecvențe invazive rapide.

Dar și energiile pasive, care nu sunt exprimate, sunt la fel de dăunătoare. În aceste cazuri, oamenii trimit gânduri încărcate negativ, cum ar  fi cele marcate de invidie și ură.

De asemenea, dacă-ți petreci timpul cu cineva care are o prezență energetică foarte puternică în jurul lui, dar e pe aceeași frecvență cu tine, este posibil ca aura ta să se fisureze în mai multe locuri. În mod natural, suntem atrași de persoane a căror frecvență este în armonie cu frecvența proprie.

Fisurile sau breșele din ceakre se corelează cu anumite schimbări emoționale sau chiar cu stări patologice.

 

Iată schimbările emoționale asociate deteriorării fiecărei ceakre.

Prima chakră – Brusc, începi să te simți meschin și ești extrem de calculat .Este posibil să te lansezi în acțiuni impulsive, să iei decizii pripite, care nu sunt gândite în mod corespunzător. Ciudat e fptul că, după toate posibilitățile, te vei gândi cât de absurde sunt aceste acțiuni și totuși ești incapabil să te oprești. E ca și cum picioarele te-ar conduce spre „prăpastie” de bună voie.!

Chakra a doua – Dintr-odată, observi că o relație din cadrul familiei tale a început să se schimbe. Îți pierzi motivația, te simți singur și, eventual, inutil. Piederea de energie din această ceakră poate fi, de multe ori, diagnosticată greșit, drept depresie. Poți începe, de asemenea, să fii invidioas pe succesul altor oameni, deoarece fisurile din această ceakră pot să aprindă scântei de gelozie și să te facă să te cramponezi de anumite persoane. Poți observa că ți-e mai greu să spui adevărul și s-ar putea să-ți dorești, de asemenea, să-i forțezi pe alții să se cnformeze dorințelor tale. În cazuri extreme, persoanele cu această formă de breșă energtică se pot transforma în extremiști și chiar teroriști.

Chakra a treia – Începi să te comporți ca proverbialul struț. Îți ascunzi capul în  nisip, temându-te de tot și de toată lumea. Eviți să-ți asumi orice responsabilitate la serviciu sau în ceea ce privește sănătatea ta. Ajungi să-ți fie teamă să pleci de-acasă și este posibil să simți neîncredere sau chiar ură față de oameni. În activitatea mea, văd adesea oameni aflați în această stare, care sunt aduși cu forța la mine de către rudele lor.

Chakra a patra – Dacă energia acestei chakre are de suferit, vei observa că dezvolți o personalitate crudă, rece și cinică. Poți deveni agitat și anxios. Te trezești că inițiezi discuții inutile și polemici fără sens. Oamenilor a căror aură este foarte deteriorată la acest nivel le va fi foarte ușor să trădeze pe cineva sau se pot delecta făcând glume insensibile.

Chakra a cincea – Începi dintr-odată să-ți schimbi raporturile cu cei dragi. Vei da vina pe trecut pentru toate nenorocirile. Persoanele cu acest dezechilibru își pierd brusc orice interes privitor la realizările și succesele lor . Încetează să mai asculte pe altcineva în afară de ei înșiși. Nici măcar nu sesizează că ajung să se izoleze complet de ceilalți.

Chakra a șasea – Dezechilibrul din această chakră te va face irațional şi uituc. Îți pierzi inspirația și simțul umorului. Foarte adesea, începi să te distanțezi de ceilalți.

Chakra a șaptea – Dacă există scurgeri energetice sau fisuri la nivelul acestei chakre, vei descoperi că asta îți afectează „antena interioară” și vei începe să atragi oamenii nepotriviți, de multe ori „falși”.Nu mai poți fi selectiv și începi să simți agresivitatea interioară față de oameni. Este posibil să faci lucruri pe care înainte le respingeai în totalitate- cum ar fi să consumi droguri au să bei în exces. Persoanele pe care le atragi în viața ta te împing la comportamente și acțiuni nefaste, disfuncționale.

Energie negativa

Un dezechilibru energetic puternic este creat atunci când cineva, în mod conștient și deliberat, îți transmite emoții negative, însoțite de comenzi puternice ( afirmații negative). Aura ta începe să rezoneze potrivit comenzii altcuiva. Subconștientul nostru este programat conform voinței agresorului.

Vampirii energetici se hrănesc cu energia ta. În general, toți agresorii sunt vampiri, ei hrănindu-se cu energia deznădăjduirii, a fricii și a supunerii.

Vampirii conștienți provoacă reacții puternice în ceilalți, de obicei, furie, deoarece acest tip de energie este direct canalizat spre ei și reprezintă cea mai la îndemână doză de energie.

Vampirii energetici inconștienți sunt de tipul mamelor care se hrănesc cu eneragia propriului copil, nepermițându-i să fie pe propriile picioare, pentru a putea menține propriul echilibru emoțional.

În cazul unui atașament puternic, două persoane își pot crea cordoane energetice prin intersectarea câmpurilor lor energetice, ele devenind astfel dependente una de cealaltă.

 

Adaptare după Alla Svirinskaya – „Secretele energiei”, expertă în medicina holistică.

Programează-te, acum, pentru o evaluare a stării tale energetice și o citire intuitivă !